بهترین دندانپزشک زیبایی, زیبایی لثه

زیبایی لثه

unnamed 3

جراحی زیبایی لثه یکی از روش های طراحی لبخند است. یکی از ارکان اساسی در بدست آوردن زیبایی که توسط دندانپزشک زیبایی انجام می شود درمان های زیبایی لثه ها می باشند. لثه ی طبیعی و سالم صورتی رنگ و دارای قوام می باشد. جهت زیبایی دندان متناسب بودن لثه با لبها در هنگام لبخند زدن بسیار مهم است. در حین لبخند زدن نمایان شدن مقدار کمی از لثه ها قابل قبول است ولی اگر از حد طبیعی بیشتر شود لثه منجر به کاهش زیبایی دندان می شوند. در زیبایی دندان، میزان دیده شدن لثه بیشتر از ۲ میلیمتر نمی باشد.

 

سایش دندانها روی هم، عدم تناسب فک بالا و پایین، لب بالای کوتاه و تحرک بیش از حد لب بالا از عوامل عدم زیبایی دندان و لبخند زدن می باشند.

بیماری های لثه یا بدلیل عدم رعایت بهداشت دهان و نفوذ میکروبها به داخل لثه ها و تخریب و تحلیل استخوان که نهایتا می تواند منجر به از دست دادن دندانها شود یا به دلیل فشار زیاد فکی، عضلانی روی دندانها که می تواند در خواب یا بیداری رخ دهد اتفاق می افتد.

 

جراحی لثه برای زیبایی

gummy smile لبخند لثه ای است که در لبخند عمیق حداکثر تا ۲ میلیمتر باید دیده شود تا زیبایی بدست آید. دندانپزشک با توجه به این مولفه ها درمان های جراحی لثه برای زیبایی را انجام می دهد.

ملتهب بودن دندانها یکی از بیماریهای لثه محسوب می شود. بیماری پریودنتال از مهمترین عوامل از دست دادن دندان می باشد. بیماری پریودنتال با التهاب لثه آغاز می شود. دقت در هنگام مسواک زدن و نخ دندان می تواند از التهاب لثه تا مقداری بکاهد.

درمان زیبایی لثه

در صورت عدم تناسب اجزای لب ها و دندانها روش جراحی صورت برای از بین بردن معایب و بدست آوردن زیبایی مرسوم است. البته درمان زیبایی دندان نیز جهت بدست آمدن تناسب مفید است.

خط لبخند خطی فرضی است که در زمان خندیدن نمایان می شود. این خط موازی لبها می باشد که هر چه این تناسب بین لبها و خط لبخند بیشتر باشد زیبایی بیشتر بدست می آید.

در تناسب بین دندانی بایستی عرض دندان حدود ۸۰ درصد طول دندان باشد بنابراین برای بدست آمدن زیبایی بایستی این نسبت رعایت شود. لذا جراحی زیبایی لثه جهت اصلاح این نسبت واهدای لبخند زیبایی ایده آل بسیار مهم است.

 

درمان های جراحی زیبایی لثه و نکات آن:

جراحی زیبایی لثه نیز همانند سایر جراحی ها نیازمند رعایت نکات و دستورالعمل هایی می باشد که شماری از آنها در زیر آمده است:

  • پس از جراحی لثه ممکن است مقداری بوی نامطبوع حس شود که جای هیج نگرانی نیست که با رعایت بهداشت واستفاده دهانشویه این مشکل حل می شود.
  • لثه باید چسبندگی مناسب داشته باشد که در صورت عدم چسبندگی از فلپ استفاده می شود.
  • در صورت بروز خونریزی در چند ساعت پس از جراحی جای نگرانی نیست و می توان دهان را با آب سرد شست و شو کرد ولی درصورت ادامه خونریزی در زمان طولانی با دندانپزشک تماس بگیرید.
  • جراحی لثه زمانیکه استخوان شکل مناسب را ندارد بنا بر تشخیص دندانپزشک بایستی جراحی شود.
  • بوجود آمدن تورم در نواحی وسیع جراحی چیز عجیب نیست که به ندرت پیش می آید که به مرور زمان فروکش می کند و جای هیچ نگرانی نیست.
  • میزان برداشت لثه بسته به تشخیص دندانپزشک و بدست آوردن آزمایشات و تصاویر دندانپزشکی است.
  • پس از جراحی تا زمان موجود بودن پانسمان موضع جراحی مسواک زده نشود و در صورت لزوم از دهانشویه هم استفاده شود.
  • پاپیهای بین دندانی باید بصورت نوک تیز باشند که در موارد گرد شده بایستی این پاپیها برش داده شوند.
  • درد ناشی جراحی با تشخیص دندانپزشک مسکن تجویز می شود.
  • تیغ در برش لثه حین جراحی با زاویه ۴۵ درجه بسمت دندان وارد می شود تا لثه پس از برش و بخیه روی دندان آداپته شود.
  • استفاده از پانسمان پس از جراحی جهت قرارگیری لثه ها در موقعیت نهایی است.
  • استفاده کمپرس یخ روی صورت به منظور کاهش التهاب و تورم پس جراحی توصیه می شود. سعی شود استفاده از کمپرس یخ در فواصل ۵ دقیقه ای استفاده شود.
  • مصرف سیگار پس از جراحی پرهیز شود.

خوشبختانه با ارایه تکنیکهای نوین دندانپزشکی بسیاری از بد شکلی های دندان و لثه قابل اصلاح شده است. کجی های دندان و فاصله بین دندان و میزان نمایان بودن بیش از حد لثه را می توان تصحیح کرد. تکنولوژی لیزر نیز یکی از آخرین روشهای دندانپزشکی است که با لیزر دندان جراحی لثه و دهان بدون درد و خونریزی را می توان تجربه کرد. لیزر با تابش اشعه بر روی لثه باکتری های مقاوم را از بین می برد. درمان های التهاب های لثه بعد از جراحی های نظیر ایمپلنت دندان نیز در درمان های لثه لحاظ می شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *