1 آبان 1401 توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

در مورد ایمپلنت دندان بیشتر بدانیم!

آیا ایمپلنت دندان بسیار دردناک و غیر قابل تحمل است؟

برای بسیاری از افراد این اتفاق پیش آمده که دندان پزشک معالجشان، آخرین راه را کشیدن دندان و ایمپلنت توصیه کرده است. در چنین شرایطی، ممکن است عده زیادی از افراد دچار ترس و یا استرس شدید شوند. از آنجایی که تصورات گاها، اشتباهی در مورد ایمپلنت میان مردم وجود دارد، ممکن است بسیاری از افراد چنین تصور کنند که ایمپلنت درد بسیار زیادی دارد. یعنی نمی‌توان به هیچ عنوان درد آن را تحمل کرده و به نوعی ارزش انجام چنین کاری را ندارد! این در حالی است که عده زیاد دیگر هم، با کمال تعجب، فرایند ایمپلنت بسیار آسان و بدون دردی را تجربه کرده‌اند. در اینجا قصد داریم به طور کلی به این موضوع به صورت جامع بپردازیم. پس با ما همراه باشید.

ایمپلنت چیست و چگونه انجام می‌شود؟

قبل از این که بخواهیم راجع به درد ایمپلنت بپردازیم و بگوییم که آیا چنین فرایندی درد بسیار زیادی دارد یا خیر، بهتر است اطلاعات جامعی راجع به مراحل انجام ایمپلنت کسب کنیم. یعنی بدانیم به طور کلی ایمپلنت چیست و در چه شرایطی توسط دندان پزشک متخصص، به افراد پیشنهاد می‌شود؟ در بسیاری از موارد، زمانی که پوسیدگی دندان بیش از حد بوده و نمی‌توان به هیچ روش دیگری آن را ترمیم کرد، باید دندان به طور کامل کشیده شود. گاهی اوقات هم ممکن است دلایلی متعدد دیگر به جز موردی که ذکر کردیم، باعث شود تا دندان پزشک معالج،‌ ایمپلنت کردن را توصیه کند. برای مثال، گاهی اوقات ممکن است دندان برخی افراد در اثر تصادف و… به شدت آسیب دیده و شکسته شود.

بدون شک، شکستگی‌های جزئی و سطحی که هیچ آسیبی به ریشه دندان وارد نکرده و جایگاه آن را داخل استخوان شل نکند، هرگز نیازی به ایمپلنت نخواهد داشت. اما در بسیاری از موارد برخی شکستگی‌ها به نوعی بوده که ریشه را از جا کنده و آن را به طور کامل تخلیه می‌کند. در چنین مواردی هم، هیچ راه‌حل دیگری جز ایمپلنت، برای افراد نامبرده باقی نمی‌ماند. اما خود ایمپلنت از دو جز تشکیل می‌شود:‌ یعنی یک پیچ از جنس تیتانیوم و یک روکش که روی پیچ قرار می‌گیرد. پیچ تیتانیومی به خوبی قادر است به استخوان جوش بخورد و بسیار مستحکم در جای خودش قرار بگیرد. به همین دلیل، برای افرادی که به هر دلیلی یک یا چند دندان خود را از دست می‌دهند، می‌توان از روش ایمپلنت استفاده کرد.

آیا ایمپلنت کردن درد دارد؟

این که ادعا کنیم ایمپلنت کردن به هیچ عنوان حتی کوچک‌ترین دردی ندارد، کاملا اشتباه خواهد بود. چرا که همگی به خوبی می‌دانیم تمام فرایند دندانپزشکی تا حد بسیار کمی درد دارد. اما این موضوع بسیار مهم است که فرد مورد نظر، قرار است تا چه حدی درد بکشد! مورد مهم بعدی عواملی است که روی کم و زیاد شدن درد ایمپلنت تاثیرات بسیار زیادی خواهد داشت که در اینجا به همگی آن‌ها به طور کامل اشاره خواهیم کرد. سپس می‌توانید به راحتی متوجه این موضوع شوید که بحث درد ایمپلنت به چه مواردی بستگی دارد. چرا که در بالا هم توضیح دادیم این موضوع فقط شامل یک شرایط ثابت نبوده و به موارد متعدد دیگری بستگی دارد. این موارد عبارتند از:

نحوه تخلیه یا کشیده شدن دندان

بسیاری از افراد تنها به درد پس از ایمپلنت فکر می‌کنند، در حالی که غافل از مواردی هستند که شاید به ظاهر ساده به نظر برسد، اما اهمیت بالایی دارد. یکی از این موارد بحث کشیدن دندان و نحوه انجام این کار است. شاید اکثر افراد چنین تصور کنند که کشیدن دندان کار بسیار ساده‌ای بوده و نسبت به ترمیم ریشه و سایر کارهای تخصصی، کار سختی به شمار نمی‌آید. اما این در حالی است که حتی در برخی موارد ممکن است کشیدن دندان هم به خوبی انجام نشده و سپس فرد را با مشکلات زیاد دیگری مواجه کند. یکی از این موارد عدم تخلیه صحیح ریشه و جوش خوردن آن به استخوان است. بدین معنا که ظاهر خبری از دندان نبوده اما در باطن، بخشی از ریشه همچنان از بافت استخوان جدا نشده است.

همین موضوع و البته موارد متعدد دیگر موجب شده تا بحث کشیدن دندان از دیدگاه متخصصان حوزه دندان‌ پزشکی، کار با اهمیت و حساسی باشد. در واقع، دندانی که به خوبی کشیده شود، مستعد ایمپلنت بوده و در چنین شرایطی، افراد هرگز درد بسیار زیادی پس از جراحی، تجربه نخواهند کرد. اما هنگامی که بحث کشیدن دندان به خوبی انجام نشده و آسیب‌هایی به بافت استخوان وارد شده و یا ریشه به خوبی تخلیه نشود، می‌تواند بعدها مشکلات زیادی را برای افراد ایجاد کند. به همین دلیل، قبل از جراحی، دندان پزشک متخصص موارد متعددی را بررسی می‌کند تا مطمئن شود تمام فرایند ایمپلنت به خوبی پیش رفته و فرد درد زیادی را متحمل نخواهد شد.

عفونت و باکتری در استخوان، مهم‌ترین عامل دردهای شدید!

همان‌طور که در بالا اشاره کردیم، بحث درد ایمپلنت فقط شامل جراحی و کاشت پیچ تیتانیومی در داخل استخوان نمی‌شود. یعنی اکثر افراد از این موضوع یک سناریو بسیار وحشتناک در ذهن‌شان می‌سازند و چنین تصور می‌کنند که درد شدید ایمپلنت فقط به خاطر سوراخ کردن بافت استخوان است. این در حالی است که بحث آسان بودن ایمپلنت، بستگی به شرایط استخوان فرد دارد. بدین معنا که آیا استخوان فرد مراجعه‌کننده دارای عفونت و یا باکتری خاصی است یا خیر؟ آیا استخوان فرد تمام شرایط لازم را برای ایمپلنت کردن دارد یا نه؟ زمانی که دندان پزشک متخصص استخوان فرد مراجعه‌کننده را از هر لحاظ تایید کند، در بسیار شدیدی شامل حال او نخواهد شد.

در ابتدا باید بگوییم که در حین انجام فعالیت ایمپلنت، بی‌حسی بسیار قوی برایش اعمال خواهد شد. همین موضوع باعث می‌شود تا فرد در حین انجام دادن ایمپلنت، دردی احساس نکند. پس تمام باورهای اشتباهی که گفته می‌شود، فرایند ایمپلنت کردن بسیار دردناک است، حقیقت ندارد. حالا مورد بعدی، درد پس از اتمام ایمپلنت است. این موضوع هم دقیقا به همین موارد بستگی خواهد داشت. یعنی اگر استخوان فرد، دارای هیچ باکتری و یا عفونت خاصی نباشد، حتی پس از ایمپلنت کردن هم، در غیرقابل تحملی را تجربه نخواهد کرد. چرا که فرد با استفاده از داروهای تجویز شده توسط دندان پزشک متخصص خود، دردهای جزئی را هم به راحتی پشت سر خواهد گذاشت.

شرایط فیزیکی استخوان برای ایمپلنت کردن

مورد مهم دیگر که تاثیر زیادی روی انجام روند ایمپلنت کردن دارد، بحث شرایط فیزیکی استخوان فرد است. بدین معنا که استخوان باید از لحاظ قطر، ارتفاع و ضخامت کاملا استاندارد باشد. از آنجایی که پیچ‌های تیتانیومی از لحاظ ابعاد و اندازه، کاملا مناسب استخوان‌های استاندارد ساخته شده‌اند، توجه کردن به این موضوع می‌تواند از اهمیت بالایی برخوردار باشد. بدین معنا که فرد باید یک استخوان کاملا استاندارد از لحاظ ابعاد و اندازه داشته باشد که در اکثر مواقع افراد از این شرایط برخوردار می‌شوند. حالا ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که چرا بحث استاندارد بودن استخوان از لحاظ ابعاد و اندازه، تا این حد اهمیت دارد؟ به طور کلی این موضوع چه تاثیری می‌تواند روی روند ایمپلنت کردن داشته باشد؟

اگر بخواهیم به طور کلی به این سوال پاسخ دهیم باید به هدفمان از ایمپلنت کردن بپردازیم. یعنی هدف از روی کار آمدن ایمپلنت، ایفا کردن نقش دندان است. کار اصلی ایمپلنت این است که بتواند به خوبی نقش دندان از دست رفته را بدون کم و کاستی ایجاد کند و فرد بتواند از آن، بهترین استفاده را داشته باشد. همان‌طور که می‌دانید یک دندان سالم بسیار مستحکم و قوی بوده و می‌تواند حتی سفت‌ترین مواد غذایی را هم به راحتی خورد کند! حالا برای این که بخواهیم از ایمپلنت هم چنین جوابی بگیریم، باید یک استخوان کاملا استاندارد داشته باشیم تا پیچ تیتانیومی بتواند به خوبی داخل آن جوش خورده و از استحکام بالایی در درازمدت برخوردار باشد. برای رسیدن به چنین هدفی، نیاز به یک استخوان کاملا استاندارد از لحاظ ابعاد و اندازه خواهیم داشت.

تاثیر روکش و نحوه قرار دادن آن روی فیکسچر و ارتباط با درد فرد

یکی دیگر از مواردی که می‌تواند روی بحث درد ایمپلنت تاثیرگذار باشد، روکش ایمپلنت است. با این که بحث اصلی کاشت پیچ تیتانیومی در اولویت اول قرار می‌گیرد، اما بحث روکش آن هم، تاثیرگذار خواهد بود. گاهی اوقات روکش ایمپلنت هم می‌تواند روی بحث درد کشیدن فرد، تاثیر بسزایی داشته باشد. بدین معنا که تمامی موارد ایمپلنت گذاری و کاشت پیچ تیتانیومی در بافت استخوان کاملا با موفقیت انجام می‌شود و هیچ مشکلی در این فرایند پیش نمی‌آید. اما روکش آن ممکن است باعث شود تا فرد در همان قسمت درد را تجربه کند.

مهارت دندان پزشک متخصص در کمتر شدن درد فرد

یکی از مهم‌ترین مواردی که می‌تواند در بحث ایمپلنت کردن دندان تاثیرگذار باشد، شرایط انجام این کار و مهارت دندان پزشک متخصص است. منظور ما از شرایط این کار تجهیزات استفاده شده در حین ایمپلنت کردن است. هر چقدر که از تجهیزات خوب و دریل‌های باکیفیت برای این کار استفاده شود، فرایند ایمپلنت هم به خوبی پیش رفته و حتی فرد پس از اتمام آن، درد کمتری را تجربه خواهد کرد. مهارت فردی که این کار را انجام می‌دهد هم بسیار مهم است. هر چقدر که مهارت فرد در این زمینه و همچنین تجربه او بیشتر باشد، مجددا تاثیر بسزایی خواهد داشت. آب رسانی به استخوان در حین انجام کار هم، اهمیت بالایی خواهد داشت.

روش جراحی دندان پزشک؛ بسیار مهم و تاثیرگذار!

در بالا راجع به مهارت دندان پزشک متخصص در بحث ایمپلنت صحبت کردیم. علاوه بر این موضوع باید به روش جراحی دندان پزشک متخصص هم اشاره کنیم. چرا که این موضوع هم می‌تواند تاثیر زیادی روی کم‌تر شدن درد فرد داشته باشد. به طور کلی هر چقدر که فیکسچر یا همان پیچ تیتانیومی با آسیب کمتری در بافت استخوان قرار بگیرد، به همان مقدار درد فرد پس از اتمام فرایند ایمپلنت کمتر خواهد شد.

این موضوع کاملا بستگی به مهارت و روش جراحی دندان پزشک متخصص خواهد داشت. افرادی که در این حوزه متخصص بوده و از مهارت بالایی برخوردار هستند، فیکسچر را با کمترین آسیب به استخوان قرار می‌دهند و این موضوع تاثیر زیادی در کاهش درد فرد خواهد داشت. گاهی اوقات ممکن است نیاز به ترمیم استخوان هم وجود داشته باشد اما به طور کلی هر چقدر آسیب کمتری به استخوان وارد شود، به همان اندازه بهتر خواهد بود.

مرحله پس از کاشت ایمپلنت چیست؟

در بالا به اولین مرحله ایمپلنت کردن و کاشت آن در داخل استخوان توضیح دادیم. در مرحله‌ای که بافت استخوان توسط تجهیزات مخصوصی سوراخ شده و پیچ تیتانیومی در داخل آن قرار می‌گیرد. اما مرحله بعدی ایمپلنت کردن، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. در یک مدت زمان خاصی، پیچ تیتانیومی به بافت استخوان جوش خورده و سپس به طور ثابت و مستحکم در آن قرار می‌گیرد. یعنی اگر همه چیز به خوبی پیش برود که این موضوع هم بستگی زیادی به رعایت کردن خود فرد دارد، حتی جزئی‌ترین در بیمار هم به طور کامل از بین خواهد رفت. سوال مهم اینجاست که پس از کاشت ایمپلنت باید چه کارهایی را انجام داد تا همه چیز به خوبی پیش رفته و پیچ تیتانیومی بدون کوچک‌ترین مشکلی به استخوان جوش بخورد؟

مراقبت‌های پس از ایمپلنت کردن هم از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که می‌تواند تاثیر زیادی روی این موضوع داشته باشد. باید توجه کنید که توصیه‌های دندان پزشک متخصص، از اهمیت بالایی برخوردار بوده و باید با دقت هر چه تمام‌تر به آن‌ها گوش کرده و همگی را به خوبی رعایت کنید. رعایت بهداشت دهان و دندان، هم فرایند بهبود یافتن بافت‌های آسیب دیده را تسریع می‌کند و هم در کاهش درد فرد تاثیر بسزایی خواهد داشت. پس از رعایت کردن توصیه‌های دندان پزشک معالج‌، مشکل خاصی برایتان پیش نخواهد آمد پیچ تیتانیومی به خوبی داخل استخوان جوش خورده و آماده نصب روکش خواهد شد.

کلام آخر

شاید برای شما هم جالب باشد بدانید ایمپلنت کردن،‌ در شرایطی کههمه چیز کاملا به خوبی انجام شود حتی از کشیدن دندان هم بسیار آسان‌تر است! یعنی فرد به ندرت دچار درد بسیار زیادی خواهد شد و همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت. استفاده از میکروموتورها و تجهیزات عالی در حین انجام این کار، نحوه قرار دادن صحیح پیچ تیتانیومی در جای مناسب خود، مهارت دندان پزشک متخصص و موارد دیگر، همگی می‌توانند در کاهش درد پس از ایمپلنت کردن، برای افراد بسیار مفید و موثر واقع شوند.

23 اردیبهشت 1401 توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

بهترین کیلینیک دندانپزشکی تهرانپارس

کیلینیک دندانپزشکی تهرانپارس

با مدیریت دکتر افشین میرزایی

با مورد توجه قرار گرفتن اهمیت دندان و لثه همه به این باور رسیده اییم که بروز مشکلات در این بخش و درمان نشدن آن ها موجب آسیب به دیگر دندان ها ، لثه ها و بروز بیماری در سایر اعضای بدن خواهد شد.

بنابراین هر فردی با بروز مشکل در دهان و دندان و لثه خود باید به دندانپزشک مراجعه کرده و مشکلات خود را پیشگیری و یا کاملا برطرف سازد.

علم دندانپزشکی همانند علم های دیگر در دست پیشرفت و تغییر زیاد قرار گرفته است که تغییرات مثبت و فوق العاده ایی رابر جای گذاشته، که حال از آن به عنوان دندانپزشکی نوین یاد میکنند.

 

دندانپزشکی نوین در تهرانپارس

ارتباط مشکلات دهان با مشکلات بدنی همچو قلبی و غیره ارتباطی کاملا مستقیم می باشند بنابراین نحوه درمان صحیح نیز در رفع مشکلات بدنی و یا بروز و شدت آن ها نیز اثر مستقیم دارد ، بنابراین نتیجه خواهیم گرفت که کیفیت دندانپزشکی بسیار مهم و حیاتی تلقی میگردد.

در گذشته ی ، نه چندان دور دندانپزشکی محلی پر از حس رعب و وحشت برای مراجعین بود که احساس خوبی برای آن ها ایجاد نمیکرد و با درد های شدید حین اجرا و بعد اجرا مواجح می گشتند ، اما در دندانپزشکی نوین قضیه کاملا متفاوت است چرا که علاوه بر محیطی زیبا و طراحی آرام بخش آن ها ، پیشرفت علمی متخصصین ، نحوه صحیح برخورد آن ها ، ما شاهد تجهیزات فوق پیشرفته در دندانپزشکی تهرانپارس می باشیم که هیچگونه حس ترس را به وجود نیاورده و مراجعین دردی را از درمان خود احساس نمی کنند.

 

دندانپزشکی نوین چیست؟

شاید کمی قبل اگر به درمان های دندانپزشکی تهران بدون بی هوشی و بی حسی فکر میکردیم درد های شدید به ذهنمان می آمد ، اما الان شاهد درمان های بدون احتیاج به بی حسی می باشیم بدون اینکه دردی را احساس نماییم که آن ها از طریق درمان ، با تکنولوژی لیزر امکان پذیر گشته اند.

همچنین در چنین دندانپزشکی هایی کلیه خدمات و تجهیزات کاربردی پیشرفته و از جدیدترین علم روز دنیا خواهند بود همانند اسکنر های پیشرفته و دستگاهای دیجیتال برای تصویر برداری و پرینتر های سه بعدی که همگی نشان دهنده درمانی عالی و بی نقص می باشند .

 

27 فروردین 1401 توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

علت لق شدن ایمپلنت

لق شدن ایمپلنت

ایمپلنت دندان که از پرکاربردترین نوآوری‌های بشر در دنیای دندانپزشکی مدرن می باشد، به شکلی طراحی می‌شوند که دچار کمترین عارضه و شکست شوند. با این حال، در موارد بسیار نادر ممکن است با لق شدن ایمپلنت دندان و شکست آن مواجه شویم.در این صورت باید علت لق شدن ایمپلنت مشخص شود و مراحل درمان انجام شود.
تنها راه برای تشخیص لق شدن ایمپلنت بعد از دیدن علائم آن، معاینه ایمپلنت توسط دندانپزشکتان و یا متخصص ایمپلنت می باشد و ممکن است چند تصویربرداری (اشعه X یا سی تی اسکن) از دندان گرفته شود.
در این مطلب انواع لق شدن ایمپلنت، علائم لق شدن ایمپلنت، علت های لق شدن ایمپلنت، و کار های جهت درمان صورت می گیرد را بررسی می‌کنیم.
در ابتدا انواع لق شدن ایمپلنت دندان ذکر می شود زیرا باید مشخص شود لق شدن ایمپلنت دندان مربوط به کدام قسمت از اجزای تشکیل دهنده ایمپلنت است.

انواع لق شدن ایمپلنت دندان

به طور کلی لق شدن ایمپلنت دندان به صورت متفاوت به وجود می‌آید که در ادامه انواع مدل های آن را برای شما عزیزان شرح داده ایم:

لق شدن تاج و پایه ایمپلنت دندان

لق شدن ایمپلنت دندان غالباً مربوط به قسمت پروتز و پیچ اتصال بین فیکسچر ایمپلنت و پروتز دندان می‌شود.
که این مشکل جدی نیست، دندانپزشکان ممکن است بتوانند آن را بپیچند و سفت کنند، یا شاید باید روکش یا اباتمنت که آن را به ایمپلنت متصل می‌کند، را تعویض کنند.

لق شدن ایمپلنت

علت لق شدن ایمپلنت دندان

لق شدن پیچ یا فیکسچر ایمپلنت دندان

در موارد نادر ممکن است که فرآیند طبیعی استخوان‌سازی به درستی رخ ندهد و باعث لق شدن ایمپلنت دندانی شود. برای درمان این مشکل، دندانپزشک از روش پیوند استخوان استفاده خواهد کرد.
اگر ایمپلنت دندان شما حرکت می‌کند، ممکن است مشکل تحلیل استخوان در اطراف ایمپلنت باشد، که می‌تواند نشانه‌ای از این باشد که درمان ایمپلنت شکست خورده است یا اینکه هرگز به درستی در استخوان جا داده نشده است.
اگر درمان ایمپلنت دندانی در حال شکست خوردن است، که البته چنین چیزی بسیار غیر متداول است، معمولا در سال اول اتفاق می‌افتد و اغلب به دلیل عدم موفقیت در جا دادن ایمپلنت است.
یکی دیگر از دلایل اینکه استخوان ممکن است در اطراف ایمپلنت ناپدید شود، به علت بیماری لثه است، که زمانی که ایمپلنت شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد، پری ایمپلنتایتیس نامیده می‌شود.
اگر زود تشخیص داده شود، بهداشت دهان و آنتی بیوتیک ممکن است بتوانند ایمپلنت را حفظ کنند. اگر خیلی دیر اقدام شود ممکن است دندانپزشک مجبور باشد ایمپلنت را بردارد، محل را درمان کند و سپس آن را جایگزین کند.

علائم لق شدن ایمپلنت دندان

با مشاهده این علائم جهت بررسی و ارزیابی شرایط ایمپلنت دندان، در اسرع وقت به دندانپزشک خود و یا فوق تخصص ایمپلنت مراجعه کنید:

  • حرکت کردن پروتز و ایمپلنت
  • احساس درد و ناراحتی
  • مشاهده ضایعات استخوانی
  • خونریزی در بافت اطراف ایمپلنت دندان
  • تغییر رنگ در اطراف ناحیه ایمپلنت دندان

علت لق شدن ایمپلنت

شل شدن ایمپلنت دندان اگر اندکی پس از کاشت آن اتفاق بیفتد در اثر یکی از علل مذکور می باشد:

  • آسیب‌های جراحی، حرارت دیدن بیش از حد استخوان
  • اختلال در التیام بافت‌ها
  • ناکافی بودن ثبات اولیه ایمپلنت و یا وارد آمدن فشار زیاد بر آن

و در موارد دیگر به دلایل زیر ایمپلنت ممکن است به مرور لق گردد :

  • عادات دهانی نامناسب، مثلاً دندان قروچه
  • عفونت لثه که شایع‌ترین نوع آن، بیماری پری ایمپلنت است
  • تحلیل استخوان و عدم فرآیند استخوان‌سازی طبیعی در بیمار
  • فشار بیش از حد بر ایمپلنت دندان
  • ساییده شدن دندان‌ها هنگام خواب (دندان قروچه)
  • عدم رعایت بهداشت دهان
  • کیفیت و کمیت ناکافی بافت لثه
  • ابتلا به بیماری‌های متابولیک خاص مانند دیابت کنترل نشده، بیماری‌های کلیوی و کبدی
  • افرادی که قبلاً تحت پرتو درمانی در ناحیه کاشت ایمپلنت قرار گرفته ‌اند.
  • افراد مبتلا به پوکی استخوان و یا بیماری نرمی استخوان
  • کیفیت و کمیت ناکافی استخوان برای حمایت از ایمپلنت دندان
  • عدم رعایت رژیم غذایی مناسب
  • عفونت باکتریایی
  • استعمال سیگار و دخانیات

فوق تخصص ایمپلنت

پری ایمپلنتایتیس

توجه داشته باشید که یکی از اصلی ترین دلایل لق شدن ایمپلنت دندان عفونت ایمپلنت می‌باشد و توجه کردن به آن نیز بسیار ضروری است.

درمان لق شدن ایمپلنت دندان

همانطور که عوامل ایجاد کننده لق شدن ایمپلنت دندان متفاوت است، گزینه‌های درمان لق شدن یک ایمپلنت هم متفاوت است که انتخاب نوع درمان بستگی به وضعیت بیمار و نظر دندانپزشک دارد.

تمیز کردن ناحیه ایمپلنت دندان

در برخی شرایط، درمان مؤثر شامل برداشتن تاج یا همان پروتز دندان و تمیز کردن و سفت کردن قطعات ایمپلنت دندان است.

برداشتن و حذف ایمپلنت دندان

در شرایط خاص، تنها راه درمان لق شدن ایمپلنت، برداشتن ایمپلنت است که تشخیص این موضوع با توجه به نظر متخصص دندانپزشک صورت می‌گیرد. در این صورت با بی‌حسی موضعی، کل ایمپلنت دندان از داخل استخوان برداشته می‌شود. اگر لق شدن ایمپلنت دندان به علت عفونت یا شکست در استخوان‌سازی و اتصال ایمپلنت به استخوان فک باشد، بعد از درمان این عوامل بیمار ایمپلنت جدید را دریافت می‌کند.

پیامدهای عدم درمان لق شدن ایمپلنت دندان

در صورتی که ایمپلنت دندان شما لق شده حتماً در کوتاه‌ترین زمان ممکن به دانپزشک خود و یا فوق تخصص ایمپلنت مراجعه کنید. عواقب پیگیری نکردن روند درمان، تهدید کننده زندگی شماست. زیرا عفونت وارد سیستم گردش خون شده و منجر به آلوده شدن خون می‌شود. در نهایت، عفونت به سراسر دهان و دندان‌ها، فک، گردن و مغز شما سرایت می‌کند.

21 مرداد 1400 توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

لمنیت دندان در تهرانپارس

لمینت دندان در کلینیک دندانپزشکی تهرانپارس

لمینت دندان (Dental laminate) که گاهی به آن ونیر (Veneer) نیز گفته می شود، روکش نازکی است که همرنگ دندان، و جهت بهبود زیبایی لبخند و ظاهر کلی فرد طراحی شده است. وقتی قطعات کوچک لمینت روی دندان ها قرار می‌گیرند، باعث تغییر رنگ، شکل، اندازه یا طول دندان‌ها به وضعیت دلخواه فرد می شوند. لمینت‌ها بجز مزایای زیبایی شناختی، مزایای دیگری نیز دارند از جمله اینکه در مقایسه با مینای دندان، مقاومت و قدرت دندان ها را افزایش می دهند و با پوشاندن ناهمترازی و سایر عیوب دندان، ردیف دندانها را مرتب و یکنواخت نشان می دهند.

لمینت‌ها را می‌توان از جنس پرسلن (چینی)، یا مواد کامپوزیت رزین تهیه کرد. لمینت های دندان چینی بهتر از کامپوزیت رزین در برابر لکه ها مقاومت می کنند. بعضی‌ها روکش های پرسلن را از این نظر که در برابر لکه‌ها مقاوم‌ترند و ویژگی‌های بازتابش نور در آنها به دندان‌های طبیعی نزدیک‌تر است، ترجیح می دهند. شما باید درباره انتخاب بهترین و مناسب‌ترین مواد روکش برای دندانهایتان با دندانپزشک مشورت کنید.

برجسته‌ترین مزیت لمینت دندان ایجاد لبخند زیباتر و بهبود ظاهر چهره است.

 

 

انواع لمینت دندان

لمینت دندان در دو نوع ونیر کامپوزیت و لمینت سرامیکی دسته بندی می شوند. که نوع لمینت کامپوزیتی دندان به دلیل انتخاب نوع رنگ و ضخامت کمی که دارد (معمولا ۵/۰ میلی متر است) و همچنین عدم نیاز به تراش دندان محبوبیت بیشتری دارند. از دیگر محاسن لمینت کامپوزیتی میتوان به اصلاح طرح لبخند و فرم دهی آن با توجه به فیزیک صورت اشاره کرد. همچنین شما می­توانید از خدمات ترمیم دندان که به راحتی توسط متخصص انجام می­شود بهره بگیرید.

لمینت سرامیکی دندان یا پرسلن ونیر که قیمت آن نسبتا بالاتر از نوع کامپوزیتی است، در اکثر موارد نیاز به تراش و گاهی فرم دهی دندان دارد و معمولا در لابراتوار ساخته می­شود اما از نظر انتخاب نوع جنس و شفافیت تنوع بیشتری دارد و البته ظاهر زیبای آن که یکی از مهمترین پارامتر های انتخاب توسط افراد است. به علت کیفیت و ماندگاری بیشتر این نوع لمینت برای افراد بهتر است.

16 تیر 1399 توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

بهترین روش برای سالم نگه داشتن دندان ها از کودکی تا بزرگسالی چیست؟

دندانپزشکی کودکان و تاثیر آن بر سلامت دندان ها

همان طور که می دانید رعایت بهداشت دهان و دندان از دوران کودکی می تواند تاثیر بسزایی بر روی سلامت دندان ها در دوران بزرگسالی داشته باشد. به همین دلیل است که دندانپزشکان توجه و تاکید بسیاری بر دندانپزشکی کودکان دارند. در رابطه با رعایت بهداشت دهان و دندان کودکان، شاید بهتر باشد این گونه بگوییم که این موضوع حتی قبل از رویش دندان ها باید انجام گیرد. معمولا از 6 ماهگی دندان ها شروع به بیرون آمدن از لثه می کنند ولی مراقبت ها باید قبل از 6 ماهگی و رویش اولین دندان ها آغاز شود. برای این که کودک شما دندان هایی سالم داشته باشد نیاز است تا لثه های سالمی داشته باشد. بنابراین در دندانپزشکی کودکان مراقبت از لثه ها بسیار مهم تلقی می شود. شاید تصوری که بین افراد جامعه وجود دارد این باشد که دندان های کودکان، شیری می باشند و بعد از مدتی خواهند افتاد پس بنابراین حساسیت بیش از اندازه در رابطه با مراقبت از آن ها بی مورد است. باید گفت که این تصور کاملا غلط است چرا که این دندان ها زمینه ساز رشد دندان های اصلی می باشند و باید بهداشت آن را رعایت کرد.

Tooth Brushing Child Teeth Cleaning Human Tooth Infant PNG ...

 

دندانپزشکی کودکان و راه های جلوگیری از پوسیدگی دندان کودکان

امکان پوسیدگی در دندان کودکان هم مانند دندان بزرگسالان وجود دارد که در این رابطه باید گفت پیشگیری بهتر از درمان است و دندانپزشکی کودکان به مواردی اشاره دارد که می توان از این پوسیدگی ها جلوگیری کرد. در ادامه به تعدادی از این موارد اشاره خواهیم کرد.

1_ باقی ماندن مواد غذایی در بین دندان های کودک: از مهم ترین مواردی که باعث پوسیدگی دندان کودکان می شود باقی ماندن غذا در دهان کودک می باشد. مواد قندی و اسیدی که در غذا ها وجود دارد باعث پوسیدگی دندان کودکان می شود. به همین دلیل دندانپزشکی کودکان به مسواک زدن دندان کودکان تاکید بسیاری دارد.

2_ شیر خوردن کودکان در هنگام خواب: از عوامل دیگری که باعث پوسیدگی دندان های کودکان می شود شیر خوردن در هنگام خواب می باشد. به همین دلیل شستشوی دندان کودکان شیر خوار با آب بعد از هر بار شیر خوردن توصیه می شود.

3_ انتقال بزاق دهان پدر و مادر به دهان کودکان: معمولا والدین برای چشیدن غذای کودک از قاشق مشترک استفاده می کنند و یا هنگامی که می خواهند به کودک خود آب دهند از لیوانی که خودشان در آن آب خورده اند استفاده می کنند. چنین مواردی باعث انتقال بزاق والدین به دهان کودک شده و باکتری های موجود در این بزاق می تواند باعث پوسیدگی دندان های کودکان می شود. به همین دلیل دندانپزشکی کودکانبه رعایت چنین نکاتی تاکید دارد.

دندانپزشکی کودکان , دندانپزشکی اطفال , خدمات دندانپزشکی کودکان ...

مراقبت های ویژه در دندانپزشکی کودکان

تاثیر دندانپزشکی کودکان برای سالم نگه داشتن دندان ها تا بزرگسالی

همان طور که گفته شد برای این که در سنین بزرگسالی دندان هایی سالم داشته باشیم و کار های دندانپزشکی در سالمندان را به حداقل مقدار خود برسانیم نیاز است تا مواردی را رعایت کنیم. شاید اولین نکته ای که در بحث دندانپزشکی کودکان مطرح می شود و می تواند سلامت دندان ها در بزرگسالی را هم تامین کند تجویز مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم، فسفر و … در زنان باردار می باشد. نکته ی دیگری که متخصصان حوزه دندانپزشکی کودکان به آن تاکید می کنند مسواک زدن دندان های کودکان می باشد. متخصصان به والدین توصیه می کنند در هر صورت مسواک زدن دندان کودکان خود را فراموش نکنند. نکته ی دیگری که معمولا از نگاه والدین دور می ماند استفاده از نخ دندان در رابطه با دندان کودکان می باشد و در واقع والدین تصور می کنند مسواک زدن به تنهایی می تواند موثر باشد. باید گفت در دندانپزشکی کودکان به استفاده از نخ دندان تاکید شده است و گفته شده است این رفتار باید به صورت روزانه در مورد کودکان اتفاق بیفتد.

برنامه ی غذایی که کودکان دارند می تواند یکی از موارد مهمی باشد که در سلامت دندان ها در سنین بالاتر هم تاثیر گذار خواهد بود. اگر از رژیم غذایی نامناسبی برای کودک خود استفاده کنید امکان پوسیدگی دندان ها و ایجاد مشکلات لثه وجود خواهد داشت. همان طور که می دانید اصلاح رفتار های غلط در سنین بالاتر دشوار تر خواهد بود بنابراین لازم است در سنین کودکی رفتار های نامناسب مانند رژیم غذایی نامناسب اصلاح شود تا سلامت دندان ها در آینده تضمین شود. در نهایت نکته ای که باید مورد توجه والدین قرار گیرد تا کودک در سنین بالاتر دندان هایی سالم داشته باشد این است که معاینات دوره ای کودکان فراموش نشود. لازم است کودک از 6 ماهگی تحت مراقبت دندانپزشک کودکان قرار گیرد و این مراقبت باید به صورت دوره ای تکرار شود.

دندانپزشکی کودکان و تاثیر آن در سنین بزرگسالی

دندانپزشکی کودکان در کلینیک نوین

با توجه به این که کودکان بسیار حساس هستند و ممکن است در مقابل رفتن به دندانپزشکی از خود واکنش نشان دهند به شما پیشنهاد می کنیم برای انتخاب کلینیک دندانپزشکی کودکان توجه بیشتری داشته باشید و محیطی مناسب را برای این کار انتخاب کنید. باید گفت کلینیک دندانپزشکی نوین به عنوان کلینیک تخصصی دندان می تواند بهترین گزینه برای معاینات دوره ای کودکان شما باشد. اگر می خواهید کودک شما در آینده دندان هایی سالم و بدون مشکل داشته باشد می توانید به کلینیک ما مراجعه کنید. در کلینیک نوین پزشکانی متخصص در حوزه دندانپزشکی کودکان در نظر گرفته شده است که با تجربه کافی در این زمینه می توانند به شما کمک کنند. دندانپزشکی کودکان در این مرکز می تواند در زمینه سلامت دهان و دندان کودک، سلامت لثه ها، ارزیابی پوسیدگی دندان های کودک، مراقبت های پیشگیرانه مانند درمان های فلورایدی، درمان های اولیه برای صاف کردن دندان ها و اصلاح مشکلاتی مانند بایت، بررسی آسیب های دهانی مانند شکستگی، لق شدن و افتادن دندان ها، تشخیص برخی بیماری های مرتبط به دهان و دندان مانند کام شکاف دار، بیش فعالی، آسم و تب یونجه و … به شما کمک کند. هر چه سن مراجعه کودک به دندانپزشک کمتر باشد احتمال مشکلات دهان و دندان در سنین بزرگسالی کمتر خواهد بود. بنابراین بهتر است که این موضوع را فراموش نکنید. برای دریافت مشاوره و گرفتن نوبت در رابطه با دندانپزشکی کودکان می توانید با ما در تماس باشید.

کلینیک نوین ارائه دهنده خدمات دندانپزشکی کودکان

16 تیر 1399 توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

رفتن به دندانپزشکی و ترس از کرونا

این روز ها تب و تاب ویروس کرونا بسیار بالا گرفته است و ترس از مبتلا شدن به آن باعث شده است تا افراد، بسیاری از کار های روزمره خود را به تعویق بیاندازند. اساسا این ویروس به خودی خود برنامه های روتین زندگی مردم همه ی کشور ها را با مشکل رو به رو کرده است. در این میان رفتن به کلینیک ها و مطب ها یکی از مواردی است که در زمان شیوع کرونا به تعویق افتاده است. یکی از این موارد کلینیک تخصصی دندان می باشد و حتی افراد در صورت دندان درد های شدید هم تمایل رفتن به کلینیک تخصصی دندان را ندارند. بسیاری از افراد هستند که درمان های دندانپزشکی آن ها نیمه کاره مانده است و در واقع درمان آن ها قبل از شیوع ویروس کرونا شروع شده بود و نیاز است که طی معاینات دوره ای دندانپزشکی قرار بگیرند. حتی عموما چنین افرادی هم از رفتن به کلینیک تخصصی دندان خودداری می کنند که در واقع باید گفت این کار کاملا غلط بوده و به هیچ وجه نباید درمان خود را به تعویق بیاندازند چرا که ممکن است صدمات جبران ناپذیری برای چنین افرادی به وجود آید.

چقدر باید نگران ویروس کرونا باشیم؟

کلینیک تخصصی دندان

همان طور که می دانید افرادی که استرس بالایی دارند سیستم بدنی آن ها به شدت ضعیف شده و احتمال ابتلا به ویروس کرونا در چنین افرادی افزایش می یابد. بنابراین هنگامی که افراد درمان های دندانپزشکی خود را نیمه کاره رها می کنند دچار استرس های ناشی از مشکلات به وجود آمده خواهند شد و این موضوع به هیچ وجه به نفع بیماران نمی شود. بنابراین اگر می خواهید در این مورد به آرامش ذهنی برسید بهتر است که درمان خود را در کلینیک تخصصی دندان ادامه دهید. درمان های اورژانسی که در این دوره باید به دندانپزشک مراجعه کنند و به تعویق انداختن آن توصیه نمی شود عبارتند از: کشیدن دندان، علائم تورم، درمان ریشه، خونریزی های مداوم، مراقبت بعد از اعمال جراحی، زخم شدن لثه و مشکلات لثه.اما کار هایی مانند روکش کردن، کاشت دندان، جرم گیری، بوی بد دهان و … از جمله مواردی هستند که می توان انجام آن ها را به زمان مناسب تری موکول کرد. تمام مطب ها و کلینیک های دندانپزشکی ملزم به رعایت پروتکل های بهداشتی می باشند و وزارت بهداشت و درمان به طور مستقیم بر کار کلینیک تخصصی دنداننظارت دارد. بنابراین جای هیچ گونه نگرانی و استرسی برای شما وجود نخواهد داشت.

خدمات کلینیک تخصصی دندان در دوران کرونا

پروتکل های بهداشتی در رابطه با مطب ها و کلینیک تخصصی دندان

همان طور که گفته شد پروتکل هایی از طرف وزارت بهداشت و درمان برای رعایت بهداشت به مطب ها و کلینیک تخصصی دندان ابلاغ شده است تا مردم از مراجعه به دندانپزشکی ها وحشت نداشته باشند. در ادامه به برخی از آن ها اشاره می کنیم.

1_ نوبت دهی به بیماران باید طوری برنامه ریزی شود که اجتماع بیماران در مطب ها و کلینیک ها بیشتر از حد ممکن نباشد و بیماران در فاصله های زمانی مختلف به کلینیک ها مراجعه کنند.

2_ محیط کلینیک تخصصی دندان و مطب های دندانپزشکی باید به طور کامل ضدعفونی شوند و تمام دستگیره ها، صندلی ها، کف مطب و … قبل از ورود هر بیماری باید ضدعفونی شوند.

3_ به بیماران تاکید شود که از دستکش و ماسک در محیط دندانپزشکی استفاده کنند.

4_ به بیماران توصیه شود که هنگام ورود به مطب دستان خود را با آب و صابون به طور کامل بشویند و از محلول ضدعفونی کننده دست که در مطب ها تهیه شده است استفاده کنند. بنابراین کلینیک تخصصی دندان و مطب ها ملزم به تهیه مواد ضدعفونی کننده برای بیماران می باشند.

5_ تمام کارکنان مطب ها و کلینیک ها از دستکش و ماسک استفاده کنند.

پروتکل های بهداشتی در کلینیک تخصصی دندان

کلینیک تخصصی دندان نوین در دوران کرونا

با توجه به این که این ویروس تا کشف یک واکسن با ما همراه خواهد بود و حتی ممکن است واکسن تولید شده به عنوان درمان قطعی برای آن نباشد بنابراین نمی توان مطب ها و کلینیک های دندانپزشکی را تا همیشه بسته نگه داشت.استراتژی درستی که در هر کلینیک تخصصی دندان باید در نظر گرفته شود این است که، ریسک ابتلا به این ویروس را کاهش دهند. در این راستا باید گفت اگر می خواهید به مرکزی معتبر مراجعه کنید که تمام پروتکل های بهداشتی در آن به طور کامل رعایت شده باشد می توانید به دندانپزشکی نوین که یک کلینیک تخصصی دندان می باشد مراجعه کنید. کلینیک ما در دوران شیوع ویروس کرونا تمام پروتکل های بهداشتی را به طور دقیق رعایت می کند و از این جهت جای هیچ گونه نگرانی را برای بیماران باقی نمی گذارد.

تمام کار های اورژانسی دندانپزشکی در این مرکز زیر نظر پزشکان متخصص در دوران کرونا انجام می شود و افرادی که درمان های زیبایی دندان های خود را قبل از شیوع کرونا شروع کرده اند و اکنون نیاز به معاینات دوره ای دارند نگران نباشند چرا که در کلینیک دندانپزشکی نوین زیر نظر دکتر افشین میرزایی تمام این درمان ها پیگیری خواهند شد. کلینیک نوین به عنوان بهترین دندانپزشکی شمال تهران می تواند به افرادی که ساکن تهران و اطراف آن هستند کمک کند. کلینیک ما در حوزه دندانپزشکی جوادیه فعال بوده و می تواند نگرانی شما در رابطه با یافتن مکانی بهداشتی برای انجام کار های دندانپزشکی را برطرف کند. با توجه به این که نوبت دهی ها باید طبق پروتکل های بهداشتی باشد قبل از مراجعه به کلینیک تخصصی دندان نوین حتما از طریق شماره تلفن های قرار داده شده بر روی سایت با ما در تماس باشید تا با تجمع بیماران در مطب رو به رو نشوید. چرا که به وجود امدن چنین شرایطی هم می تواند سلامتی شما را تهدید کند و هم این که پروتکل های بهداشتی را زیر سوال ببرد. در دوران کرونا بخش دندانپزشکی کودکان و سالمندان در این مرکز فعال بوده و با رعایت دو چندان نکات بهداشتی در این دو بخش کار های دندانپزشکی زیر نظر متخصصان انجام می گیرد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با نوبت دهی ها و بخش های فعال می توانید با ما در تماس باشید.

 

بیمارستان‌های زنجان آماده پذیرش بیماران مشکوک به کرونا ویروس - ایرنا

شرایط مطب ها و کلینیک تخصصی دندان در دوران کرونا

 

27 فروردین 1399 توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

دندانپزشکی نیاوران

دندانپزشکی نیاوران یکی از بهترین کیلینک های دندانپزشکی در تهران میباشد که با بهترین و جدیدترین خدمات آماده خدمت رسانی به کاربران میباشد.

 

26 بهمن 1398 توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

جلوگیری از پوسیدگی دندان

یکی از بیماریهای مهم در دندانپزشکی کودکان پوسیدگی زودهنگام دندانها می باشد .

به دلیل پایین بودن سن کودکان روند درمان با مشکلاتی همراه است . محیط خانواده و نحوه رعایت بهداشت دهان و دندان در این امر بسیار تاثیر گذار می باشد . در سنین پایین به علت آنکه کودک قادر به تمیز کردن دندانهای خود نمی باشد امکان پوسیدگی دندانها بیشتراست . کودکان زیر دوسال بیشتر در معرض پوسیدگی دندان هستند زیرا این کودکان در هنگام خواب نیز از شیر مادر تغذیه می کنند و این امر باعث می شود شیر مادر برروی دندانهای کودک مخصوصا دندانهای جلوی فک بالا باقی بماند و به مرور زمان در اثر فعالیت میکروبها و باکتریها ، دندانها دچار پوسیدگی شود . به والدین توصیه می شود بعد از هر دفعه شیر خوردن نوزاد ، دندانهایش را با یک باند استریل مرطوب تمیز کنند .

عواملی که باعث پوسیدگی دندانهای کودکان می شود :

الف ) پاک نشدن دندان کودکان توسط والدین

ب ) استفاده از روشهای تغذیه ای نادرست :

-در زمان خواباندن کودک برای آرم کردن او از شیشه شیر یا انواع نوشیدنی دیگر استفاده می کنند

-دادن شیر در طول شب به کودک

ج ) کم شدن ترشح بزاق دهان در هنگام خواب

د ) در بعضی مواقع والدین کودک دارای دندانهای پوسیده می باشند که در صورت عدم درمان امکان دارد به دهان کودک انتقال پیدا کند

ه ) استفاده از میان وعده های غذایی نامناسب که باعث پوسیدگی دندانها می شود

ی ) نا آگاهی والدین از روشهای پیشگیری و عدم مراجعه به موقع به دندانپزشک برای معاینه ی دندان کودک

و ) استفاده از شکر برای شیرین کردن مایعات و شیر

روشهای پیشگیری از خرابی دندانها :

1-درصورتیکه والدین دارای دندانهای خراب هستند باید نسبت به درست کردن آنها اقدام کنند زیرا باکتریها و میکروبها از دهان آنها به دهان کودک انتقال پیدا می کند

2-در زمانیکه که کودک هنوز دندان در نیاورده است نیز، باید بعد از هربار شیر دادن لثه های کودک را با گاز استریل تمیز کنید

3-بعد از هر بار تغذیه ی کودک توسط شیر مادر باید مقداری آب به کودک بدهید تا شیری که در دهان کودک باقی مانده پاک شود

4-از زمانیکه کودک قادر به مسواک زدن می باشد برای او مسواک تهیه کنید

5-قبل از یک سالگی حتما کودک خود را نزد یک دندانپزشک ببرید تا از خرابی دندانها جلوگیری شود

6-در میان وعده ی کودکان از میوه ، سبزیجات و مواد غذایی که دارای قند کمی هستند استفاده کنید

7-از یک برنامه غذایی منظم و درست برای کودکانتان استفاده نمایید

8-از مصرف مواد غذایی مضر ماننده شیرینیها ، چیپس و …. توسط کودکانتان جلوگیری کنید

9-سعی کنید کودک را در سن 12تا 14 ماهگی ترغیب نمایید تا از لیوان بجای شیشه برای نوشیدن شیر و مایعات استفاده کند

10-سعی کنید شیر دادن شبانه به کودک را کم کنید

11-در سن 3تا6 سالگی کودک باید از مسواک برای تمیز کردن دندانهایش استفاده کند

12-در سن 5/1 تا 3 سالگی به دلیل اینکه کودک خود قادر به تمیز کردن دندانهایش نمی باشد والدین با استفاده ازمسواک کوچک و بدون استفاده از خمیر دندان به تمیز کردن دندان کودک بپردازند

26 بهمن 1398 توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

توصیه های دندانپزشکی

سرمایه گذاری بر روی دندان ها با اهمیت دادن به بهداشت دهان و دندان می تواند در زندگی شخصی و کاری مزایای چشمگیر و غیرقابل باوری داشته باشد.

اینها فراتر از یک مسواک زدن ساده و معمولی و یا استفاده از نخ دندان است. اگر دوست دارید در این مورد بیشتر بدانید می توانید مطالب زیر را برای حفظ بهداشت و سلامت دهان و دندان های تان مطالعه بفرمایید.

دندان های شما به خودی خود نمی توانند سالم بمانند

1

اگر با خوردن یک نوشیدنی سرد و عبور آن از روی دندان های تان احساس درد می کنید یا مجبور هستید که تنها با یک طرف از دندان های تان غذا را بجوید، به این موضوع بی اعتنا نباشید.

ممکن است گاهی برای تان سخت باشد که به دندانپزشک مراجعه کنید و یا اینکه نگران هزینه های آن هستید اما با این کار تنها وضعیت را از آن چیزی که هست بدتر و پرهزینه تر خواهید کرد.

دکتر «میرزایی» جراح فک و صورت در این باره می گوید، بسیاری از تجربه های نامطلوبی که در مطب دندانپزشکی تحمل می کنید را می توانید با مراجعه به موقع به دندانپزشک برطرف کنید.

احتیاج است مناطق دیگری از دهان به غیر از دندان ها را هم مسواک بزنید

2

عادت خوبی است که دندان ها را روزی چند بار مسواک بزیند اما اگر بعد از مسواک زدن، زبان را به حال خود رها کنید، تمام جرم ها و باکتری های موجود روی زبان به حفره های دندان وارد می شوند.

اگرچه برخی بر این باورند که نخ کشیدن دندان ها تاثیر چندانی ندارد و تلف کردن وقت است، دکتر «تیموثی چِیس» تفاوت هایی را در استفاده از آن بر می شمارد و اهمیت آن را به همان اندازه اهمیت مسواک زدن می داند.

در جریان باشید که بهداشت دهان تنها به دندان ها ربط پیدا نمی کند

00

دکتر میرزایی بر اهمیت بهداشت دهان تاکید دارد چرا که عدم بهداشت دهان و دندان می تواند منجر به برخی بیماری های قلبی عروقی و حتی در مواردی آلزایمر شود. در واقع او اهمیت بهداشت دهان و دندان را تا اندازه ای می داند که از دندانپزشکان به عنوان پل سلامت دهان و سلامت عمومی بدن یاد می کند.

ممکن است نیاز باشد به دفعات بیشتری دندان های تان را تمیز کنید

3

تقریبا بیشتر ما سالی دو بار برای چک کردن دندان های مان به دندانپزشکی مراجعه می کنیم. (متاسفانه دفعات مراجعه مردم کشور ما به دلایل عدیده ای از این میزان کمتر است)

اما در مورد کسانی که با دندان های شان مشکل بیشتری دارند بد نیست که تعداد این دفعات افزایش پیدا کند تا باعث بیشتر شدن هزینه های مراجعات بعدی نشود و زمانی که کار از کار گذشته مانند روت کانال و جراحی این مراجعه به اجبار انجام نپذیرد.

خصوصا اگر از دارو استفاده می کنید و تحت درمان هستید بد نیست که تعداد دفعات مراجعه خود را افزایش دهید و از دندانپزشک خود با توجه به نوع دندان تان بخواهید که خیمردندان های مخصوصی را برای تان تجویز کند.

شیرینی جات تنها به شکر محدود نمی شوند

4

اگر در کودکی مادرتان برای جلوگیری از فساد دندان های تان شما را از خوردن شیرینی جات باز داشته کار درستی کرده. دکتر «لانا رُزنبرگ» در این باره توضیح می دهد: “هر باکتری ای می تواند سبب فساد دندان ها شود چرا که اسید تولید شده، مینای دندان را از بین می برد.”

وی اضافه می کند: “نان، سیب زمینی، میوه و پاستا نیز همین طور عمل می کند.”

به عنوان مثال اگر صبحانه یک دونات می خورید و بعد از شام هم یک آبنبات میل می کنید، خطر فساد در حفره های میان دندان ها را افزایش می دهید. بهتر است اگر می خواهید از شیرینی استفاده کنید، آن را در یک وعده میل کنید.

یکی از دندانپزشکان می گوید من به فرزندم اجازه می دهم که آبنبات یا شیرینی بخورد اما اینکه در کل روز با این کار وضعیت دندان ها را اسیدی و آماده فساد کند را نمی پذیرم. او باید آبنبات خود را یک باره و در یک وعده تمام کند.

بعد از مسواک زدن دهان را آب نکشید

5

احتمالا دندان های تان را مسواک می زنید، مواد را بیرون می ریزید و سپس دهان را آبکشی می کنید. از آنجایی که فرمول بسیاری از خمیردندان ها به گونه ای طراحی شده که با گذشت زمان تاثیرات کامل خود را می گذارد بهتر است آبکشی نکنید.

دکتر میرزایی در این باره می گوید خصوصا هنگام شب که می خواهید بخوابید بهتر است این آبکشی را انجام ندهید تا نتیجه بهتری را در حفره های دندانی خود بدست آورید. زمانی که بعد از مسواک زدن دهان را آبکشی می کنید، فلوراید موجود در آن را با شستشو بیرون می ریزید.

تنها در صورتی آبشکی کنید که پزشک تان این موضوع را به شما متذکر شده باشد.

روند و نوع نوشیدنی هایی را که میل می کنید بازنگری کنید

0

زمانی که بعد از انجام فعالیت های ورزشی، به سمت نوشیدنی ها رو می آورید، توجه داشته باشید که تمام شکر موجود در آن نوشیدنی چه طبیعی چه با شکر افزوده تهیه شده باشد، برای سلامتی دندان های تان گزینه مناسبی به شمار نمی روند.

دکتر میرزایی در این باره می گوید اگرچه مصرف آبمیوه های خانگی می تواند خوب باشد اما عواقب نه چندان خوبی را هم به دنبال خواهند داشت. بسیاری از آبمیوه هایی که بیرون از منزل تهیه می کنید، دارای شکر افزوده شده هستند.

حالا اگر بدانید که شکر طبیعی هم می تواند به دندان ها آسیب برساند، شاید به مضرات شکر افزوده شده بیشتر پی ببرید. این مواد قندی در حفره های میان دندان ها وضعیتی اسیدی را به وجود می آورند که می توانند باعث آسیب به دندان ها شوند.

حتی نوشابه های بدون شکر و گازدار می توانند به دندان ها آسیب برسانند

6

برخی از افراد برای کم کردن سایز دور شکم شان تصمیم می گیرند، نوشابه های بدون قند یا آب گازدار میل کنند. اگرچه هر دو این انتخاب های جدید برای کاهش وزن مناسب هستند اما گزینه مناسبی برای سلامت دندان به شمار نمی آیند.

دکتر میرزایی می گوید گاز داخل این نوشیدنی نوعی اسید کربونیک را داراست که می تواند برای دندان ها زیان داشته باشد چرا که با گذشت زمان باعث ساییده شدن و نازک تر دندان ها می شوند و شما را مسن تر به نظر می رسانند.

در این ارتباط و در صورت علاقمندی می توانید مقالات آیا مصرف نوشابه های رژیمی به اندازه نوشابه های معمولی، باعث چاقی می شود؟ و بیشترین میزان شکری که روزانه مجاز به مصرف آن هستیم چقدر است؟ را نیز مطالعه بفرمایید.

اگرچه امکان دارد دردی احساس نشود اما ممکن است مشکلی وجود داشته باشد

7

هنگامی که چیزی شما را آزار می دهد، در صدد حل کردن آن بر می آیید. این چاره جویی زمانی که درد بیشتر باشد، افزایش هم پیدا می کند.

متاسفانه در مورد دندان ها بیشتر افراد تا درد فراوانی را تجربه نکنند به دندانپزشک مراجعه نمی کنند حال آنکه با مراجعه سریع تر حتما دندانپزشک چاره کم آسیب تری را برای دندان ها در نظر خواهد گرفت.

دکتر میرزایی این موضوع را تصدیق می کند و به این موضوع تاکید دارد که چکاپ های سالانه دندان باید حتما انجام شود چرا که بسیاری از مشکلات مربوط به دندان توسط خود فرد قابل تشخیص نیستند و با مراجعه کوتاه به دندانپزشک مورد تشخیص قرار می گیرند.

لبخندی زیبا، سرمایه ای بزرگ تلقی می شود

8

از آنجایی که لبخند شما بخشی از کاراکترتان به شمار می آید، توجه به سلامت دندان ها و زیبا و سالم نگه داشتن آنها می تواند برای شما همانند یک سرمایه گذاری بزرگ قلمداد شود و اعتماد به نفس شما را نیز افزایش دهد.

با این کار مجبور نخواهید بود که دائم لبخندهای خود را به دلیل عدم سلامت دندان های تان پنهان کنید. لبخند نخستین چیزی است که افراد در ملاقات یکدیگر به آن توجه می کنند.

داشتن این لبخند می تواند حتی موقعیت بهتری را در یک شغل جدید برای تان به وجود آورد و در کل درصد موفقیت های شما را افزایش بخشد. اگرچه شاید این سرمایه گذاری کمی بی اهمیت بی نظر برسد اما در کل طول زندگی تان با شما همراه خواهد بود.

24 بهمن 1398 توسط مدیر سایت 0 دیدگاه

باندینگ

باندینگ دندان چیست؟
معمولا دندان‌هایی که در اثر پر‌کردن توسط متخصص دندانپزشک، خالی شده‌اند نیاز به ترمیم دارند. همچنین اگر دندان‌ها بشکنند یا دچار لب‌پریدگی شوند، باید ترمیم شوند. باندینگ یکی از روش‌های ترمیم دندان است. باندینگ دندان در واقع فرآیندی است که توسط آن موادی که دندان‌ها را پر می‌کنند به لایه‌های مینای دندان نفوذ کرده و قسمت‌های خالی دندان را پر می‌کند. جنس باندینگ معمولا از کامپوزیت است که در کم‌ترین زمان به دندان‌ها می‌چسبد. رنگ باندینگ‌ها را می‌توان با توجه به رنگ دندان‌ها انتخاب کرد و هم‌رنگ بودن آن با دندان‌ها باعث می‌شود که کسی متوجه وجود آن در دهان شما نشود.

جهت اطلاع از شرایط اقساطی و رزرو وقت اینجا کلیک کنید.
موارد استفاده از باندینگ:
دندان‌هایی که شکسته‌اند یا دچار لب‌پریدگی شده‌اند.
دندان‌هایی که نیاز به تغییر رنگ و یا تغییر شکل و اندازه دارند.
اگر بین دندان‌های جلو فاصله باشد، می‌توان از باندینگ برای رفع این مشکل استفاده کرد.
به طور کلی، باندینگ روش ارزان و مناسبی برای رفع برخی ایرادات دندان‌ها می‌باشد.
بیشتر بخوانید: کاشت دندان، هزینه ارتودنسی، مراحل پرکردن دندان، علائم آبسه دندان و درمان آن، دندان قروچه، تفاوت بلیچینگ و کامپوزیت

مزایای باندینگ دندان:
هزینه‌: هزینه‌ی باندینگ دندان، نسبت به ونیر سرامیکی یا دیگر روش‌های ترمیم دندان کمتر است.
زمان (تعداد جلسات درمان): این روش به زمان زیادی نیاز ندارد و معمولا یک جلسه‌ی 1 الی 2 ساعته طول خواهد کشید.
ترمیم پذیری: روش‌هایی مثل لمینت سرامیکی در صورت بروز مشکلاتی مثل شکستن یا لب پریدگی و لکه‌دار شدن ونیر، امکان ترمیم آن وجود ندارد و باید دوباره لمینت شود. اما باندینگ دندان این گونه نیست و در صورت بروز چنین مشکلاتی متخصص دندانپزشک به راحتی می‌تواند لکه‌های سطحی را صیقل داده و یا مواد باندینگ جدیدی مورد استفاده قرار دهد تا لب پریدگی‌ها برطرف شوند.
مینای دندان: باندینگ نسبت به سایر روش‌ها مثل روکش دندان، آسیب کمتری به مینای دندان خواهد زد. زیرا در مقایسه با آن‌ها، دندان‌ها کمتر نیاز به آماده سازی و یا تراشیدن دارند.

Image result for باندینگ

معایب باندینگ دندان:
تغییر رنگ: باندینگ دندان در مقایسه با لمینت سرامیکی قابلیت تغییر رنگ بیشتری دارد. چند روز اول درمان از خوردن قهوه و نوشابه و همچنین مصرف سیگار خودداری کنید. در مواقع دیگر نیز اگر از موادی که دارای رنگدانه هستند استفاده کردید، حتما مسواک بزنید تا در دراز مدت، باندینگ دندان شما دچار تغییر رنگ نشود.
طول عمر: طول عمر طبیعی باندینگ، نسبت به لمینت سرامیکی کمتر است. بنابراین برای افزایش طول عمر باندینگ باید موارد بهداشتی دهان و دندان را به صورت کاملا جدی رعایت کنید.

Image result for باندینگ
آسیب پذیری: لمینت سرامیکی و یا روکش‌های دندان در مقابل جویدن مواد غذایی سخت تحمل بیشتری نسبت به باندینگ دارند. پس حتما مراقب باشید تا تا باندینگ دندان شما دچار لب‌پریدگی یا شکستگی نشود.
کلینیک دندانپزشکی نوین سفید ارائه دهنده‌ی خدماتی مثل باندینگ، لمینت سرامیکی با بهترین نرخ ممکن و امکان پرداخت اقساطی همه روزه پذیرای شما عزیزان می‌باشد.